Collega gezocht!

Ben jij de controle-kanjer die ons team komt versterken?

 

Blue Line accountants en belastingadviseurs is een dynamisch en groeiend accountantskantoor en wij zoeken een kanjer die ons team komt versterken. Met een team bestaande uit 14 toppers staan wij elke dag klaar voor onze grote voornamelijk internationale klanten. Kernwoorden die bij ons team passen zijn: proactief, kwaliteit, inzet en hart voor je klant.

Onze bedrijfscultuur vraagt om een grote mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. In de functie is het belangrijk dat je in staat bent om een goed evenwicht te vinden tussen zelfstandigheid en teamplay. Wij zijn een kleine organisatie, maar hebben een WTA-vergunning en een grote portefeuille controleklanten. Bij ons werk je dus 100% in de controlepraktijk.

 

Wij geloven dat de controle van de jaarrekening vergelijkbaar is met het lezen van een boek. Dit houdt in dat je alle hoofdstukken van het boek moet lezen om het totaalplaatje echt te begrijpen en wij kiezen ervoor om de controle uit te laten voeren door één medewerker onder begeleiding van één van onze accountants. Je vindt het leuk om bij alle aspecten van de klant betrokken te zijn, dus ook om te sparren met de fiscale collega’s en medewerkers die kennis hebben van salarissen en BTW. Je ziet de toegevoegde waarde van het verkrijgen van de basiskennis van boekhouden en samenstellen. Wil je bij ons werken, dan begrijp je het belang van goede dossiers waarin alle relevante informatie en onderbouwingen duidelijk vastgelegd worden en voldoen aan de eisen van de AFM.

Daarom zoeken wij een kanjer die minimaal 4 dagen per week bij ons komt werken.

Solliciteer nu!

Wij vinden karakter en een leergierige houding heel belangrijk en wij zoeken iemand die zich herkent in de volgende karaktereigenschappen:

Enthousiast
Zelfkritisch
Analytisch en cijfermatig goed onderlegd
Flexibel
Communicatief sterk
Gezellig en prettig in de omgang

Natuurlijk vinden wij een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift belangrijk. Bij voorkeur heb je minimaal HBO accountancy afgerond en ben je voornemens de studie tot registeraccountant te gaan volgen, waarbij je 0-3 jaar relevante werkervaring hebt.

Wij bieden een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij de functie. Wij zijn een klein kantoor met 14 medewerkers en het is dus belangrijk dat je goed in het team past, kan het zijn dat we je tijdens de sollicitatieprocedure vragen een dag mee te draaien.

Denk jij bij het lezen van deze vacature: DAT BEN IK!! Laat ons dan zien hoe jij in het team past en neem contact op met Jesca ter Stroot via e-mailadres jesca@bluelineaccountants.com

DSC_0020
DSC_0006

Denk jij dit ben ik!? Solliciteer dan direct

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Upload hier je CV.